ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαργκάσα στο {TS}: ”Νιώθω πολύ καλά στη Ν. Σαλαμίνα – Εγώ θέλω κόσμο στο γήπεδο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαργκάσα στο {TS}: ”Νιώθω πολύ καλά στη Ν. Σαλαμίνα – Εγώ θέλω κόσμο στο γήπεδο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μέσος της Νέας Σαλαμίνας, Ρενάτο Μαργκάσα μίλησε στην κάμερα του ThemaSports μετά το νικηφόρο 5-3 επί της ΕΝΠ στο Παραλίμνι.

Δείτε το βίντεο:

”Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, παίξαμε καλά από το πρώτο λεπτό. Δυστυχώς μετά αφήσαμε το Παραλίμνι στο παιχνίδι με το 1-1 όμως μετά με το 1-4 ηρεμήσαμε. Η ΕΝΠ είναι καλή ομάδα, μείωσε όμως εμείς συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο και νικήσαμε.

Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα, είμαστε μια οικογένεια και έχουμε όλη μια υπέροχη σχέση. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία της Σαλαμίνας ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας. Δεν είναι εύκολο να έχεις τόσο κόσμο. Ξέρουν πολύ καλά την αγάπη που έχουν για τη Νέα Σαλαμίνα και θέλω να τους ευχαριστήσω. Ήταν σημαντική η βοήθειά τους και στα επόμενα παιχνίδια να είναι εκεί για να κερδίσουμε.

Δυστυχώς το είδαμε αυτό, ότι έμειναν εκτός γηπέδου κάποιοι οπαδοί μας. Θέλουμε να έρθουν όλοι δίπλα μας στο γήπεδο. Περάσαμε πριν το ματς από εκεί που ήταν οι οργανωμένοι και είδαμε το πάθος τους για την ομάδα. Είναι σημαντικό όμως να είναι μέσα στο γήπεδο, θέλουμε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο να έχουμε γεμάτα γήπεδα.

Εγώ θέλω κόσμο στο γήπεδο! Εμείς οι παίκτες νιώθουμε καλύτερα όταν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες. Το πρωτάθλημα μας είναι δυνατό και πρέπει να βρεθεί μια λύση για το καλό του ποδοσφαίρου μας”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top